KÄPÄLÄVÄKI

puh: 041 319 0317

Sähköposti: info@kapalavaki.fi

 

AVOINNA: MA - PE KLO 10 - 18, LA KLO 10 - 14

SU SULJETTU. JUHLAPYHINÄ ERILLISET AUKIOLOAJAT.

 

KÄPÄLÄVÄKI

puh: 041 319 0317

Sähköposti: info@kapalavaki.fi

Avoinna: Ma - Pe klo 10 - 18, La - Su klo 10 - 16

 Juhlapyhinä erilliset aukioloajat.

TARINAMME

TARINAMME

MISSIOMME JA ARVOMME

Me Käpäläväen kauppiaat haluamme välittää jokaiselle kävijälle tunteen, että välitämme. Koska olemme riippumaton ja yksityinen yritys, koko toimintamme perustuu laadukkaaseen ja osaavaan palveluun, joka kumpuaa vuosien kokemuksesta, rakkaudesta eläimiin sekä intohimosta oppia uutta ja kehittyä. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme aina löytämään yksilölliset ja toimivat ratkaisut jokaisen tarpeiden ja vaatimusten mukaan.

 

Meille on ensisijaisen tärkeää olla lemmikkien ja niiden omistajien tukena ja apuna niin arjessa kuin työssä ja harrastuksissakin. Arvostamme yhteistyötä ja paikallisuutta. Olemme mukana monialaisessa yhteistyössä ja tarpeen mukaan ohjaammekin asiakkaitamme yhteistyökumppaneillemme. Olipa kyse trimmauksesta, kuntoutuksesta tai terveydenhuollosta. Teemme yhteistyötä alan huippuammattilaisten kanssa. 

 

Koska haluamme tarjota vain parasta!

Arvomaailmamme näkyy päivittäisessä työssämme. Teemme jatkuvasti muokkauksia tuotevalikoimassamme ja tutkimme uusia, eettisiä ja kestäviä vaihtoehtoja valikoimaamme. Tavoitteenamme onkin, että ihan jokaisella lemmikillä olisi hyvä olla. Suosimme mahdollisuuksien mukaan pieniä ja paikallisia toimijoita. Selvittelemme tuotteiden taustoja ja arvostamme hyvää ja rehellistä toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. Selvittelemme raaka-aineiden alkuperää sekä valmistusmenetelmiä. Olemme mielellämme mukana myös hyväntekeväisyydessä. Autamme aina kun voimme.

OLIPA KERRAN....

Eräänä kauniin kuulaana syyskuun päivänä Sari hurautti pakulla Marin pihaan ja huikkasi ikkunasta: "Laitetaanko oma eläinkauppa yhdessä?" Ennen kuin virta-avain oli kääntynyt ja auton moottori sammunut, kuului vastaus portin takaa: "Laitetaan vaan!"

Yhteinen metsälenkki koirien kanssa muuttui ideointi- ja suunnittelulenkiksi. Haaveista tuli totta. Molempia jännitti, hirvitti ja samalla ei meinannut maltti riittää. Hommat paketoitiin ja niin aukesi Käpäläväen ovet 7.12.2018.

 

Alusta pitäen oli selvää, että panostamme laatuun ja ensiluokkaiseen, ammattitaitoiseen palveluun. Halusimme luoda kaupalle tunnelman, joka jää asiakkaiden mieliin ja jättää tunteen, että ihan jokainen on tervetullut vaikka hetkeksi vaan viihtymään kodinomaiseen kauppaamme. Korostamme toiminnassamme paikallisuutta ja yksityistä, pientä kivijalkakauppaa kaikkine etuine ja vapauksineen. 

 

Emme oleta, että yrittäjyys tällä alalla olisi helppoa tai mutkatonta, mutta uskomme omaan tekemiseemme ja siihen, että on olemassa paljon ihmisiä jotka haluavat tukea paikallista, pientä ja yksityistä yritystä ja arvostavat hyvää henkilökohtaista palvelua. Onhan tämä maailman mukavin työ.

 

On kerrassaan ihanaa palvella lemmikkien omistajia, jutella heidän kanssaan, vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia sekä mahdollisuuksien mukaan olla avuksi elämän erilaisissa haasteissa ja tapahtumissa. 

 

Olemme toimiva tiimi ja haluamme olla kauppiaita täydestä sydämestämme.

KÄPÄLÄVÄEN VÄKI

Sari

Hei! Tässä kauppiaskaksikosta ensimmäinen. Koiria, koiria ja koiria. En osaisi elää ilman karvaisia kavereita. Liki 30 vuotta oma rotuni on ollut newfoundlandinkoira. Nöffien kanssa olen harrastellut kaikkea kotoilusta metsäretkiin ja vepeilyyn. Näyttelyt ovat myös isona osana yhteistä tekemistä. Muitakin rotuja on matkaan mahtunut. Tällä hetkellä kotiani somistaa berninpaimenkoira Isla ja tietenkin nöffityttö Ella. Tämä kaksikko käy kanssani päivittäin myös töissä, joten heidät tapaa Käpäläväen kaupalla. Kauppiaaksi oli mukava ryhtyä kun on kokemusta alalta jo vuosikymmenien ajan. Kerrassaan mahtavaa on yhdistää koiramainen elämä ja työ ja antautua kokonaan karvaiseen tassumaailmaan.

 

Motto: Jos asialle voi tehdä jotain, teen sen heti ja teen sen itse. 

Horoskooppi: Oinas

Mari

Hei! Tässä kauppiaskaksikosta toinen. Elämääni on jo pikkutytöstä lähtien määrittänyt eläimet. Taskuista löytyi koppakuoriaiasia ja pienistä nyrkeistä muita öttiäisiä kun iltasella tulin kotiin. Isovanhempani kasvattivat rotukissoja, joten olen kasvanut kissalaumassa näyttelyitä kiertäen. Sittemmin aikuisena menetin sydämeni leonberginkoirille, joiden kanssa olen häärinyt yli 30 vuotta. Kotoa löytyy nyt 3 leoa ja 4 kissaa. Olen ollut mukana rescue -toiminnassa niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Myös luonnonvaraisten eläinten auttamishommissa olen ollut mukana. Koska auttaminen on kunnia-asia, kouluttauduin Tampereen Koirahierojakoulussa koirahierojaksi. Kaupalta löytyykin vastaanottohuone ja kotikäyntejäkin teen  sovitusti.

 

Motto: Eläimet on mun elämä.

Horoskooppi: Kauris

Isla & Ella

Kaupalla häärii asiakaspalvelussa Sarin koirat Isla ja Ella. Tämä vekkuli kaksikko hoitelee kaupalla niin asiakaspalveluvastaavan kuin myymäläetsivänkin virkaa.

 

Tytöt ihastuttavat rauhallisella olemuksellaan ja usein kaupalla käykin pentuja ja varauksellisia koiria tutustumassa turvallisesti isoihin koiriin.

Isla ja Ella päiväunilla on myös tuttu näky kauppamme lattialla. Tästä syystä ovella onkin kyltti: Älä tallaa vahtikoiraa. =)